Cantik Empire | Produk Kecantikan | Produk Kesihatan

Cantik Empire-Menjual Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan Lelaki dan wanita Pada harga murah dan Pelbagai produk terkini Lagi

Jamu Mak Dara Gold Testimoni | Harga Jamu Mak Dara Kapsul Jamu Mak Dara Gold Testimoni | Harga Jamu Mak Dara Kapsul
Jamu Mak Dara Jamu Mak Dara Gold Testimoni | Jamu Mak Dara Review | Harga Jamu Mak Dara Kapsul   Jamu Mak Dara Gold... Jamu Mak Dara Gold Testimoni | Harga Jamu Mak Dara Kapsul

Jamu Mak Darajamu mak dara gold

Jamu Mak Dara Gold Testimoni | Jamu Mak Dara Review | Harga Jamu Mak Dara Kapsul

 

Jamu Mak Dara Gold Kapsul dapat membantu mengurangkan masalah-masalah seperti yang selalu dialami oleh wanita dari pelbagai peringkat umur. Ia merupakan satu produk herba yang menggabungkan warisan sezaman, teknologi sains dan nutrisi hasil dari rahsia hutan hujan yang semulajadi. Khasiat produk Jamu Mak Dara Gold dapat membantu menyeimbangkan hormon wanita dan menyelaraskan mengikut keperluan sistem tubuh.

Selain itu Jamu Mak Dara Gold juga dapat mengurangkan ketegangan sendi dan otot, sengal-sengal badan malah ia baik untuk mereka yang menghidap Arthritis.

Produk Jamu Mak Dara Gold merupakan pemakanan tambahan yang dapat mengatasi masalah dalaman wanita. Kecantikan dalaman wanita adalah amat penting untuk mengekalkan kesihatan yang berpanjangan dan kesihatan dalaman itu dapat dilihat sehingga terpancar menampakkan kecantikan tubuh. Jamu Mak Dara Gold bukanlah ubatan bersifat segera, ia direka khas untuk merangsang gaya hidup sihat dan aktif apabila digunakan secara berkala dan konsisten berserta pemakanan seimbang dan senaman ringan

Boleh didapati di dalam bentuk serbuk dan juga kapsul.

jamu mak dara

ANTARA KHASIAT PRODUK JAMU MAK DARA GOLD :

1. Menyuburkan rahim
Tubuh setiap wanita berbeza mengikut individu. Perbezaan ini memerlukan setiap wanita memiliki sistem peranakan yang sihat dan subur, agar kitaran hormon berfungsi dengan lebih lancar. Ia juga memerlukan formulasi khas untuk mengekalkan keseimbangan nya.

2. Mengatasi masalah keputihan
Setiap 1 dari 3 wanita pasti mengalami masalah keputihan tidak kira status bujang atau yang sudah berkahwin. Masalah ini terjadi kesan dari pemakanan dan juga persekitaran wanita itu. Faraj yang sihat memerlukan penjagaan sempurna luar dan dalam.

3. Merapatkan faraj
Wanita sudah berkahwin dan melahirkan, akan mendapati fenomena otot faraj yang longgar sebagai suatu masalah. Bahan-bahan seperti akar serapat dapat membantu mengembalikan ketegangan otot faraj agar dapat merapatkan kembali faraj bermasalah.

4. Menambah nafsu syahwat
Libido rendah atau kurang syahwat merupakan penghalang terbesar bagi mereka yang sudah melahirkan untuk menjalin hubungan intim bersama pasangan. Rangsangan diperlukan dari dalam minda dan luar bagi mengatasi masalah ini.

5. Memberi Tenaga
Kecergasan tubuh wanita menggalakkan kecerdasan minda. Wanita yang menggalas tanggungjawab sebagai seorang ibu, isteri dan bagi mereka yang berkerjaya amat memerlukan tenaga untuk melakukan tugas harian.

6. Membuang toksik dalam badan
Pemakanan seharian, pencemaran alam sekitar dan ketegangan dapat meningkatkan kuantiti toksik dalam sistem tubuh. Proses menyingkirkan toksik amat penting bagi mengelakkan keracunan organ dalaman tubuh, mengurangkan masalah bau badan dan faraj serta melancarkan perjalanan darah.

7. Memperbaiki sistem kitaran haid
Kitaran haid yang teratur adalah penting untuk memastikan keseimbangan hormon Estrogen. Pelbagai kesan akan timbul sekiranya kitaran haid tidak teratur seperti pertambahan berat badan, sukar mendapat kan cahaya mata dan lain-lain.

8. Membakar lemak berlebihan
Lemak berlebihan menyebabkan pertambahan berat badan. Pembakaran lemak berlebihan menggalakkan penurunan berat badan, dapat mengekalkan barat badan yang ideal dan memperkemaskan penampilan.

9. Membuang angin
Angin terhasil daripada pemakanan yang tidak seimbang dan pendedahan pada persekitaran yang kurang sihat. Pembuangan angin berlebihan dapat mengurangkan masalah ketidakselesaan badan.

10. Mengurangkan masalah bau badan
Masalah bau badan adalah normal bagi mereka yang berbadan besar dan sudah melahirkan. Pengamalan pemakanan tambahan dan diet seimbang dapat membantu mengurangkan masalah bau badan.

11. Mengatasi masalah kemaluan berbau
Pengurangan toksik dalam badan sekaligus dapat mengurangkan masalah bau badan dan masalah kemaluan berbau.

12. Mengurangkan kesakitan di bahagian pinggang
Kesakitan di bahagian pinggang merupakan kesan langsung dari gaya hidup aktif dan penggunaan otot pinggang secara eksesif.

13. Mengurangkan masalah lemah tubuh badan terutamanya bagi ibu-ibu selepas bersalin Ibu-ibu selepas melahirkan selalunya mengalami masalah lemah tubuh badan. Pemakanan tambahan yang serasi dapat membantu mengurangkan masalah lemah tubuh badan.

 

KANDUNGAN BAHAN-BAHAN

gadong  / tahi angin /cabai pintal / akar siak / sambar antu/cabai batik / akar cerita / kulit pulau sari/ kulit kayu serapat/ ketumbar kasar  /jintan hitam / temulawak /halia bara /halia putih/ kunyit kering / kayu manis cina / kedaung / daun cina maki /masuri/ jerangau / lengkuas merah / buah keras / jemuja / daun terawas/ hadas pedas / langkau besar / langkau kecil/  bica bolong / biji kami / buah gorek / akar kayu putih / cekor


Sijil / kelulusan :

Kementerian Kesihatan Malaysia
No. Sijil : MAL10100209TC

Dah tau khasiat dan Cara pakai now kita tengok testimoni pilihan dia pula

Jamu Mak Dara Testimoni

Jamu Mak Dara gold Testimoni

Jamu Mak Dara gold review

Jamu Mak Dara review

Jamu Mak Dara Testimoni

testimoni Jamu Mak Dara

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

 

SOALAN YANG SERING DI TANYA

1. Bolehkah Jamu Mak Dara di amalkan semasa datang haid?
JAWAPAN :Tidak perlu diamalkan jika perjalan period sudah lancar.
Boleh di amalkan jika perjalanan period keluar tidak lancar.Contoh nya keluar sedikit-dikit tapi mengambil jangkamasa yang lama .Kurangkan dos atau makan cuma selang sehari sahaja
2. Bilakan waktu yang sesuai untuk makan Jamu Mak Dara selepas melahirkan?
JAWAPAN : Bagi orang yang baru melahirkan anak, eloklah di amalkan pengambilan jamu mak dara pada hari ketujuh (7) dalam pantang. Amalan ni dapat mengembalikan tenaga, menegangkan otot-otot yang kecut, menyembuh luka bersalin, memulih dan menyempitkan lagi faraj dan mengecutkan rahim…Jika bersalin secara pembedahan – 3 minggu selepas melahirkan.cara minum spt di atas!
3. Bolehkan mengamalkan Jamu Mak Dara dan di waktu yang sama makan supplement yang lain??
JAWAPAN : Boleh . Cuma jarakkan waktu nya
4. Kenapa kepala saya pening2 di waktu peringkat awal mengamalkan Jamu Mak Dara?
JAWAPAN ; Pening kepala terjadi di sebabkan oleh metabolisme di dalam badan yang rendah dan proses ini membantu meningkatkatkan kembali metabolisme badan.
Untuk mengatasi masalah tersebut minum banyak air kosong .
Sekurang-kurang nya 8 gelas satu hari. Lagi banyak lagi bagus….
5. Kenapa ari2 saya sakit ketika mengamalkan Jamu Mak Dara?
JAWAPAN : Ini adalah kerana rahim anda tidak berapa sihat.
Sakit ari2 tersebut cuma sementara kerana dalam proses membaik pulih kan rahim tersebut.
6. Boleh kan saya mengamalkan Jamu Mak Dara jika berhasrat untuk mengandung?
JAWAPAN : Amat di galakkan kerana salah satu khasiat utama adalah –>menyuburkan rahim.
Ramai testimoni telah berjaya mengandung setelah mengamalkan Jamu Mak Dara.
Jika anda sedang merancang…sila amalkan satu kotak di peringkat awal.Jika belum berhasil sebaik nya amalkan sehingga 3 kotak. Sekiranya anda merasakan ada kelainan spt lambat datang haid …harap berhenti makan jamu dan buat pemeriksaan air kencing utk memastikan samada anda mengandung atau tidak!!
7. Selalu orang akan kaitkan jamu ini panas dan mengganggu proses utk mendapatkan zuriat. Benarkan begitu?
JAWAPAN : Mengamalkan jamu mak dara tidak mengganggu proses utk mendapatkan zuriat!!Malah dia akan menambahkan kemutan di faraj dan menambahkan kesempurnaan hubungan suami isteri.Meningkatkan tahap keghairahan.
8. Saya rasa amat mengantuk /penat di peringkat awal makan JMD?
JAWAPAN : Itu adalah proses pemulihan dan berlaku hanya sementara sahaja.Itu adalah tanda banyak toksin didalam badan.Bukan semua orang merasakan simptom tersebut.Itu adalah petanda baik.Insya’Allah anda akan segar sentiasa selepas itu.
9. Kenapa keputihan saya keluar dengan banyak nya..?
JAWAPAN : Itu adalah perkara biasa .Teruskan makan jamu..Lazim nya selepas itu keputihan akan berkurangan dan ada yang hilang terus dari masalah keputihan
10. Boleh kan amalkan Jamu Mak Dara jika saya masih menyusukan bayi ??
JAWAPAN :Tidak menjadi masalah .Tidak memberi kesan negatif kepada bayi anda.
Malahan mengamalkan jamu akan membantu menambahkan air susu ibu.
11. Bolehkah JMD membantu menyelesaikan masalah kitaran haid yang tidak
menentu?
JAWAPAN : Salah satu khasiat adalah membetulkan sistem kitaran haid.
12. Kenapa darah haid saya keluar dengan banyak?
JAWAPAN : Itu adalah kesan positif kerana ia melancarkan pengaliran darah haid anda.
Darah haid memang perlu di keluarkan dengan kadar yang sepatut nya agar tidak tertinggal didalam rahim. Ini akan menimbulkan masalah rahim dimasa akan datang.
13. Boleh kan saya makan Jamu Mak Dara sedangkan saya masih belum berkahwin?
JAWAPAN : Tidak di galakkan. Sebaiknya makan lah Jamu Anak Dara…Sudah memadai .
14. Kenapa saya tidak turun berat badan ?
JAWAPAN : Jamu Mak Dara BUKAN produk utk melangsingkan badan. Ia adalah produk herba yang khusus utk kesihatan dalaman wanita. Cuma kelebihan nya banyak membantu mereka yang menghadapi masalah berat badan. Ramai testimoni turun berat badan jika mengamalkan dengan konsisten. Kurangkan makan berlemak dan berminyak .
Pastikan banyak minum air !!
PERINGATAN – Testimoni adalah berbeza-beza …ikut keserasian badan masing-masing.
15. Benarkah jamu ini membantu merapatkan lagi hubungan suami isteri?
JAWAPAN : Di akui ramai yang telah mengamalkan nya. Lazim nya selepas makan jamu mak dara selama 7 hari , suami akan merasakan perubahan pada alat kelamin isteri. Insya’Allah….

Dapatkan Jamu Mak Dara murah disini..dan pastinya produk original hq. Money back guarantee if not Original. Berhati-hati dengan produk tiruan/fake yang bahaya.

CARA ORDER

1)Langkah 1: Harga Jamu Mak Dara/ Jamu Mak Dara Price

jamu mak dara kapsul

 

RM60 SEMENANJUNG
RM65 SABAH/SARAWAK
 
HARGA TERMASUK POSLAJU

 

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – [email protected]

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPPDETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Nama Produk,Kuantiti Produk,Jumlah Bayaran,Tarikh, Masa,Nama, Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Contoh:Produk Jamu Mak Dara,1 botol,RM60, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN. 0123456789

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah sekarang

PRODUK LAIN

Jamu Kacip Malam Review | Testimoni Kacip Malam | Harga Kacip Malam

Jamu Ratu Dara Testimoni | Harga Jamu Ratu Dara Beauty Garden

    Your email address will not be published.

    error: Content is protected !!